Támogasd Te is a Mátra Biker Sport Clubot!


Hogyan segíthetsz?


Kedves Barátok, Ismerősök és Támogatók!

Kérjük, támogasd Te is a Mátra Biker Sport Club non-profit sportegyesületet, melynek segítségével tovább fejleszthetjük az utánpótlás oktatást, nevelést és egy egész közösség számára hasznos kerékpáros ügyességi pályát építhetünk, bővíthetünk Gyöngyössolymoson. Segítsetek nekünk megteremteni a fiataloknak azt a helyet, ahol fejlődhetnek, tanulhatnak és együtt élvezhetik a kerékpáros sportot. Bármilyen összeg is, amit adományként felajánlotok, nagyon sokat segít. Járuljunk hozzá közösen a felnövekvő generáció egészséges életmódjához!

Adományozásra a Stripe fizetési felületünkön van a legegyszerűbb befizetési lehetőség az alábbi gombon:

(A legkisebb utalható összeg 175 forint.)
Ha inkább az átutalást választod:
MÁTRA BIKER SPORT CLUB
12032006-01554961-00100002
(Raiffeisen Bank)

Nagyon köszönjük az anyagi támogatást a Mátra Biker Sport Club részére!
Az összeget utánpótlás nevelésre, oktatásra és pályaépítésre használjuk.
Számítunk támogatásodra!

Az utánpótlás nevelés és a kerékpáros sport iránti elkötelezettségünk szívügyünk, de ebben a Te támogatásodra is szükség van!

A Mátra Biker Sport Club (MBSC) nonprofit sportegyesület az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét hirdeti 2009 óta. Ahogy a gyerekek fejlődnek és erősödnek, úgy nő az esélyük a sikeres jövőre, és közben megtanulják a sport és az egészséges életmód értékét. Fontos feladatunk a fiatalok utánpótlás-nevelése és oktatása, egészséges életre nevelése, a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése.

Fő céljaink:

Legyen biztonságosabb és még több kerékpárút! Legyen az életmódunk aktív! Legyen öröm a sport! Legyen egészség! Egyesületünk küzd egy példamutató életformáért. Dolgozunk azért, hogy a Mátra régiót fizikailag aktívvá tegyük, ahol boldogabb és egészségesebb emberek élnek. Céljaink a kerékpáros kultúrán át a fiatalabb nemzedék fejlődését szolgálják.

Céljaink között szerepel az esélyegyenlőség, társadalmi részvétel, a városi/falusi/mátrai közösségek fejlesztése, polgári szerepvállalás, aktív társadalmi részvétel erősítése, inkluzív társadalom építése, digitális kompetenciák, formális és nemformális tevékenységek, európai uniós értékek, a fiatalok felelősségvállalásának ösztönzése, önkéntes szerepvállalás, a turizmus fejlesztése, a kultúrák közötti megértés elősegítése, fenntarthatóság, környezetvédelem, digitalizáció, digitális megújulás, szakmai megújulás, nemzetközi kapcsolatok, új lehetőségek felkutatása, nemzetköziség & eszmecsere, együttműködés az európai környezetünkkel, nagyobb fokú önállóságra nevelés, az önértékelés javulása/javítása, az interkulturális érzékenység fejlesztése, a tömegsport és az egészséges életmód megismertetése, fejlesztése és terjesztése.

Aktívan részt veszünk közösségfejlesztési, társadalmi kezdeményezésekben, és igyekszünk környezettudatos és felelősségvállaló támogatókkal, partnerekkel kapcsolatot tartani, együttműködni, fejlődni.

2020-ban digitálisan megújultunk. Rendezvényeink műanyagmentesek. A készpénzes befizetéseket megszüntettük. Ha csak tehetjük, nem nyomtatunk papírra. Nem veszünk feleslegesen új bringát, hanem megjavítjuk a régit.

Lányok és fiúk jelentkezését egyaránt várjuk a Mátra Biker Sport Club utánpótlás szakosztályába!

Egyesületünkbe várunk szeretettel minden érdeklődőt kortól és nemtől függetlenül!

Tagjaink életkora 5 és 75 év közötti.

Jelentkezz sportfesztiválunkra vagy egyéb sportos rendezvényeinkre önkéntesnek itt: onkentes.tourdematra.hu

Iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) igazolást adunk minden középiskolás önkéntesünk számára.

Ha van bármilyen(!) szuper jó ötleted, ide írj nekünk: info@matrabiker.hu

Várunk szeretettel programjainkon!


Támogasd Te is a Mátra Biker Sport Clubot!


TAGDÍJBEFIZETÉS

FACEBOOK ESEMÉNYLISTA

TOUR DE MÁTRA